0630143240 bouwe@adkwadraat.nl

ADkwADraat (AD2 = AD*AD = Anders Denken Anders Doen) is een kleine organisatie die onderwijs- en zorginstellingen (maar ook mkb ondernemingen) helpt om zich aan te passen aan de snel veranderende buitenwereld. ADkwADraat brengt 25 jaar kennis en ervaring mee over de veranderende mens in een veranderende organisatie. Ook voegt zij energie toe aan organisaties en functioneert op die wijze als katalysator voor de gewenste verandering.

ADkwADraat is een “hands-on” organisatie; het advies is geen eindproduct. Het zal altijd gevolgd worden door een traject waarin zij mede uitvoering geeft aan deze adviezen. De aangeboden dienstverlening is daarom zeer direct gericht op het tegen zo min mogelijk kosten opleveren van een uitvoerbaar plan om daarna zelf te participeren bij de uitvoering hiervan.

Naast verandermanagement, innovatiemanagement en business development heeft ADkwADraat een passie voor de strategische inzet van ICT. ICT oplossingen die van cruciaal belang zijn voor het bereiken van de organisatiedoelstellingen. ADkwADraat adviseert hierover maar helpt nog veel liever mee om de oplossingen daadwerkelijk te realiseren.

Focus heeft ADkwADraat sterk liggen op de inzet van sociale netwerk technologie in een besloten netwerk omgeving van een bedrijf of instelling. Wij vertegenwoordigen in Nederland een van de meest complete platforms op dat gebied: MangoApps.

 

 

Ik heb erg veel samen met Bouwe gedaan en het is altijd weer leuk

Bert Annink

Eigenaar, Progress-it